Balannz Concept

Aanbod

Je bent niet gemaakt voor een klassieke 1 op 1 begeleiding. 

Je zoekt iets anders, iets vernieuwends, maar toch vanuit een wetenschappelijke basis.

Je lijf en hoofd willen rust, en tegelijkertijd energie.

Welkom!


De BC Mind module bestaat uit verschillende wetenschappelijk bewezen relaxatie-technieken, aangevuld met eigen scripts. Dit is vooral bedoeld voor mensen die actief zijn, best gelukkig zijn met het leven dat ze hebben, maar wat meer rust wille

Ben je reeds geruime tijd inactief omwille van verscheidene redenen, zowel fysieke als mentale, en wil je graag op jouw ritme terug actiever worden, dan is de BC Mind &Body voor jouw de beste keuze. Hierin wordt de combinatie gemaakt van verschillende wetenschappelijke principes, zowel voor meer rust in je hoofd te ervaren, als voor terug te starten met bewegen, zodat je na afloop van je 7 weken, beduidend voorruitgang mag verwachten.

Eigen aan het Balannz Concept is dat er de combinatie wordt gemaakt van relaxatie technieken, activatie lessen, de 7 sleutels eigen aan deze methode. Het totale programma kan je terugvinden in de module BC Mind & Body & Soul. Dit is mijn trots, hierin steeds jaren werk, brainstormen, ervaring en kennis verwerkt binnen een gemakkelijk toepasbaar en begrijpbare methode.

Je kan de combinatie maken met therapie, waarin ik steeds start met een biofeedback meting, om alles de objectiveren. Afhankelijk van jouw noden kunnen we dan samen een traject doorlopen, zodat je de combinatie kan maken van zowel online training en kennis, als persoonlijke therapie. 

Deze therapie kan bestaan uit stressmanagement, mindset, medische hypnose, alsook uit manuele relaxatie technieken... Het therapeutische traject wordt op maat afgestemd.

Dit is ontwikkeld voor mensen die ambitie hebben om stappen voorruit te zetten, en zich hier ook voor willen inzetten, zowel mentaal als fysiek. Indien je nog niet op dit punt gekomen bent, ga je niet het gewenste resultaat bekomen. De bedoeling is dat we grenzen verleggen, en hier is inzet voor nodig. Ik heb het niet over zware fysieke inspanningen, maar wel over de moed te hebben om de gegeven richtlijnen te vertrouwen. Allen met het uiteindelijke doel, dat je loskomt van therapie, en terug je eigen richtlijnen kan uitschrijven.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x