Balannz Concept

Balannz Concept Mind & body & Soul

Pauzeer, leer en beweeg Wetenschap en meer

Deze module is het totale Balannz Concept. Dit is de combinatie van mentale en fysieke veerkracht en persoonlijke groei.

Ik ben ervan overtuigd dat indien je echt diepgaande verandering wilt, er in de strikt medische settings steeds één element vergeten wordt, en dat is jezelf leren kennen, je bewustzijn verruimen. Over jezelf, maar ook de wereld rondom jou. 

Medici en Paramedici zijn erop getraind om jou zo snel mogelijk van je klacht af te helpen, met de allerbeste bedoelingen, maar we zien deze patiënten vaak steeds terugkomen, steeds met dezelfde chronische klachten. 

We zijn dankbaar dat er medicatie bestaat en dat er een goede intensieve verzorging bestaat, maar bij steeds terugkomende klachten, moet je dieper graven in je zelfbewustzijn. Hierin schuilen vaak elementen die maken dat we steeds in een viscieuze cirkel blijven rondjes draaien. Dit lijkt op een computerprogramma dat 's morgens gewoon wordt afgespeeld. En toch willen we iets anders, we willen ons fitter voelen, meer energie hebben, meer rust in ons hoofd, minder pijn hebben, we willen kunnen 'neen' zeggen, we willen respect krijgen van anderen,...

BC biedt jou op een heel toegankelijke manier toegang tot zelfonderzoek, zodat er effectief verandering kan optreden in je gezondheid, in je gewoontes,...

Gedurende 7 weken krijg je  het volgende aangereikt:

* Graded activity protocollen uitgelegd, zodat je op 7 weken op een heel veilige manier een winst in je conditie mag verwachten van ongeveer 70%, waarbij we rekening houden met een stabilisatietijd voor je zenuwstelsel.

* De 7 sleutels uitgelegd die eigen zijn aan deze methode. Deze sleutels gaan spiritualiteit niet uit de weg, zonder zweverig te worden. Je moet je niet verwachten aan een esoterische cursus, zeker niet. De 7 aspecten die besproken worden zijn allen van essentieel belang om stappen te kunnen zetten, diepgaande verandering. Zodat je niet steeds opnieuw afhankelijk wordt van therapie. Binnen deze 7 sleutels, mag je je verwachten aan elementen uit persoonlijke groei, kwantumwetenschap, maar ook uit mindfulness, over seksualiteit,...

Het is een compleet programma, waarvan ik overtuigd ben, dat je na afloop, bewustzijn hebt gekregen in je pijnpunten, en hieraan gewerkt hebt.

* Meditatie oefeningen typisch voor BC. Het zullen oefeningen zijn die je niet kent, hier volg ik de meest evolutionaire principes binnen de kwantumwetenschap. Deze inzichten worden nog niet breed verspreid, omdat er fascinerende resultaten zijn, maar dat het nog niet steeds duidelijk is, hoe dit juist ontstaat. Maar naar mijn mening, is het van groot belang dat we beseffen dat we ver staan van een totaalinzicht in het menselijk brein. We kunnen hierop wachten, of we kunnen dit toepassen, en genieten van de resultaten die dit aanbiedt.

* Als bonus krijg je relaxatie technieken aangeboden die horen bij BC Mind, zodat je op lange termijn afwisseling kan hebben om rust te creëren in je hoofd en lijf. In dit traject worden de evidence based technieken van relaxatietechnieken aangeboden.

Dit traject kan je natuurlijk combineren met therapie in real life, waar we de eerste keer steeds een biofeedback meting uitvoeren, en samen aftoetsen welk traject voor jou nodig is, dit kan een traject zijn, waarin we de combinatie maken, van manuele relaxatie-technieken, medische hypnose, of wat er voor jou nodig is.

Praktisch: Gedurende 7 weken krijg je een uitgestippeld traject aangeboden voor de prijs van 270 euro. Indien je dit combineert met 4 persoonlijke sessies, waarvan de eerste steeds een biofeedback/hartcoherentie meting is met een medisch toestel nexus (mindmedia), is de kostprijs 490 euro.

Indien nodig kunnen er opvolgsessies ingepland worden, voor een tarief van 70 euro.

andere opties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x