Balannz Concept

Mega Mindy

Het is nooit echt mijn ding geweest, Mega Toby of Mega Mindy... Maar de laatste weken krijg ik meer en meer patiĆ«nten in de praktijk die hun superman/vrouw pakje niet meer leuk vinden. 
Hun lichaam geeft hun signalen dat het op sommige plaatsen klemt. Ze willen het van hun lijf scheuren en met hun superkracht naar de maan katapulteren. En toch doen ze dit niet, integendeel, bij elke scheur die er lijkt te ontstaan, gaan ze naar het naaiatelier om het snel te laten herstellen.
Zo ook het masker dat erbij hoort, wordt meerdere keren hersteld. Als ze tegenover me zitten lijkt het alsof dit pakje verduurd is, versleten, niet meer passend is.
Maar in eerste instantie vragen ze eigenlijk om advies hoe ze dit kunnen duurzaam herstellen.
Van een teleurstelling gesproken, ik help hun hier niet in, ik weiger het zelfs. Dit is een pakje dat ouders, of de maatschappij gecreƫerd hebben, dit is een pakje dat zij zelf meestal niet uit de rek gekozen hebben. Of toch?
Waar help ik ze wel graag mee, met hun superman/vrouw kostuum uit te trekken, kapot te scheuren, met de brute kracht of rustig stukje per stukje...


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x