Online cursus


Voor wie?

Het Balannz-concept is enerzijds ontwikkeld voor mensen zonder fysieke klachten. Mensen die op zoek zijn naar meer,... meer bewustzijn, een andere kijk op het lichaam.
Anderzijds is het ontwikkeld voor mensen met chronische klachten, stress gerelateerde klachten, hyperventilatie,... mensen die uit hun viscieuze cirkel willen treden, die een andere benadering zoeken, vaak vanuit een teleurstelling ontstaan. Ontwikkeld door iemand met jarenlange ervaring vanuit een kinesitherapeutische achtergrond, maar met een open kijk naar het lichaam, en het bewustzijn.
Je moet hier echter klaar voor zijn, "there is no way back". Je kan niet meer doen alsof je niet weet, ook al is dit soms veel gemakkelijker.

Wat is het?

Het concept wordt in een online programma gegoten, met het voordeel dat je steeds op eigen tempo kan werken, in je eigen 'veilige' omgeving.
De taal die gebruikt wordt, is een taal die voor iedereen begrijpbaar is.
De oefeningen die gevraagd worden, kan iedereen doen.

°We starten met je inzicht te bieden in de wetenschappelijke kennis omtrent chronische pijn.
°We bieden je inzicht in het effect van stress op het lichaam , chronisch en acuut.
°We bieden je inzicht in je mindset. Waarom blijf je steeds in cirkels rond draaien, waarom werkt alles     wat je doet maar tijdelijk?
°Na deze basiskennis komen de 7 sleutels aan bod van het balannz-concept.
Deze sleutels omvatten telkens 1 specifiek aspect waarin we ons verdiepen: Believe, Awareness, Love, Activate, Now, Nutrition, Zen.
Vaak zijn het die dingen waarover niet gesproken wordt en misschien wel eens het missende puzzelstukje zijn. 
Elke sleutel bestaat uit:
        Een theoretische uiteenzetting
        De bijhorende meditatie
        Oefening: 'at the office'
        Mentale oefening
        Oefening: 'in flow'
        Fysieke oefening
        Energetische oefening


Praktisch

Na betaling ontvang je een code waarmee je de training kan starten. 
Je kan onmiddellijk aan de slag vanaf de inleiding tot en met de 3e sleutel. Het tweede deel van het traject wordt later geactiveerd, na feedback van jou. Graag hoor ik dan persoonlijk hoe het gaat, welke pijnpunten er gaandeweg ontstaan zijn.
Deze online lessen kan je steeds bekijken en herbekijken.
Omwille van veiligheid kan je ze niet downloaden, en is het ook enkel bedoeld voor persoonlijk gebruik.
Dit alles op jouw eigen tempo, in jouw eigen omgeving.
Het Balannz-concept is toegankelijk gemaakt, is niet bedoeld voor de topsporter die fysieke uitdagingen verwacht, laat dit duidelijk zijn.
Het is echter wel de bedoeling dat je je eigen grenzen gaat verleggen en je eigen pijnpunten (letterlijk en figuurlijk) aandacht gaat geven.
Er geldt een tijdelijke promotie van 79 euro.

Je kan tevens opteren voor een upgrade, waarbij je persoonlijke feedback krijgt, ofwel via mail, ofwel in de praktijk Balannz+ Bij interesse hiervoor stuur je een mailtje naar mij persoonlijk op annneven@balannzplus.be
Dit is steeds een aanvulling op het standaard pakket.

Bij inschrijving bevestig je op de hoogte te zijn van het feit dat dit geen medische interventie betreft en dat je op eigen risico inschrijft.

 

.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x