Voor wie

Het balannz concept is geschreven met een open mind, met in het achterhoofd voornamelijk mensen die op zoek zijn naar een andere benadering, maar wel steeds met de voeten op de grond.

Mijn achtergrond is wetenschappelijk en dat is ook de basis van waaruit ik vertrek, maar zonder oogkleppen op.


Your body is the most precious gift your soul has given you, be gratefull, honour it, take care of it.

             

Als kennis, ervaring, passie en ziel samenkomen, kan je overtuigd zijn van een traject, waar je stappen zult zetten, die meer zijn, dan enkel oppervlakkig oplapwerk. Elke persoon werkt graag aan groei, en iedereen zal zich sterker voelen na een traject van introspectie, maar het zijn de volgende mensen die het mij het meest getriggerd hebben in het uitwerken ervan:

  • * Mensen die stressgerelateerde klachten hebben, zoals hyperventilatie, spanningshoofdpijn, burn-out, verlies van passie, frustraties, vermoeidheid, een kort lontje gekregen hebben...
  • * Mensen die een grote verantwoordelijkheid dragen op het werk, zoals artsen, ondernemers, managers, hun werk graag doen, maar hun fysiek en mentaal sterker willen voelen..
  • * Mensen die preventief aan gezondheid wensen te werken door bewust in het leven te staan
  • * Mensen die verantwoordelijkheid nemen in hun gezondheid.
  • * Twijfel je, kan je me steeds een mailjte sturen naar annneven@balannzplus.be


"What an honor to meet you, Ann!
Thank you for sharing your work. It is very impressive and exciting. I'm interested in studying your techniques,..." Feedback van Elissa E., professor aan de Universtity of California


"Door deze sessies te volgen sta je nog bewuster in het leven, ga je bewuster met alles om. Na enkele sessies voel je jezelf al beter worden. Zowel mentaal als fysiek. Ik kan het moeilijk omschrijven, je voelt nieuwe energie door je stromen. Je voelt het negatieve kantelen naar positief. Het gaf/geeft ook rust en evenwicht." Feedback van E.


"Dankjewel voor alle adviezen die in je cursus aan bod kwamen! Ik heb er onmiddellijk een aantal concreet kunnen toepassen en het verlicht mijn hoofd wel aanzienlijk.Het traject heeft mij alvast een aantal tools gegeven om de dingen anders te gaan aanpakken! " Feedback van ElsBruggen bouwen in de gezondheidssector.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x